Hyppää sisältöön

Tuija Taos jatkaa RVV:n ylijohtajana

Julkaisuajankohta 6.2.2020 13.48
Tiedote

Valtioneuvosto on nimittänyt 6.2. Rahoitusvakausviraston (RVV) ylijohtajan virkaan oikeustieteen kandidaatti Tuija Taoksen 1.5.2020 lukien seuraavalle viisi vuotta kestävälle toimikaudelle. Taos on toiminut viraston ylijohtajana vuodesta 2015.

”Olen todella iloinen, kun saan jatkaa työskentelyä RVV:n huipputiimin kanssa jo hyvään vauhtiin saadun viraston toiminnan kehittämisessä. Minkä tahansa suomalaisen pankin kriisitilanne on osattava hoitaa uskottavasti ja kustannustehokkaasti minimoiden veronmaksajille aiheutuvat kustannukset ja tallettajia suojaten. Viraston johdossa tuen jatkossakin tehokasta organisaatiokulttuuria, jossa toimimme yhdessä ja yhteistyöhakuisesti pankkien ja muiden sidosryhmien kanssa, dialogissa ja verkostojemme osaamista hyödyntäen”, Taos sanoo.

Ylijohtaja johtaa Rahoitusvakausvirastoa sekä vastaa viraston tavoitteiden saavuttamisesta ja toiminnan kehittämisestä sekä tuloksellisuudesta. Rahoitusvakausvirasto on valtiovarainministeriön hallinnonalalle kuuluva virasto, joka toimii kansallisena kriisinratkaisuviranomaisena ja kansallisena talletussuojaviranomaisena rahoitusmarkkinoiden vakauden varmistamiseksi.

Lisätietoja:
RVV:n ylijohtaja Tuija Taos ([email protected])

Valtiovarainministeriön tiedote