Hyppää sisältöön

RVV:n organisaatiota on uudistettu 1.9.2022 alkaen uuden vastuualueen johdosta

Julkaisuajankohta 1.9.2022 16.12
Tiedote

Rahoitusvakausvirasto (RVV) on saanut kesällä 2022 vastuulleen uuden lakisääteisen tehtävän. Kriisinratkaisu- ja talletussuojatehtäväkokonaisuuksien lisäksi virasto vastaa nykyisin myös huoltovarmuustilijärjestelmän ylläpitämisestä ja kehittämisestä. Virastossa tehdyn työjärjestyksen muutoksen myötä virastoon on perustettu kolme yksikköä: Kriisinratkaisu, Talletussuoja ja huoltovarmuus sekä Hallintopalvelut ja rahoitusvakausrahasto. 

Organisaatiomuutoksen myötä pyritään vastaamaan paremmin viraston kasvaneen työ- ja henkilöstömäärän, yhteistyökumppaneiden määrän ja johtamistyömäärän haasteisiin. Samalla hyödynnetään synergioita osaamisessa, joita virastoon on kartutettu. 

Johtava kriisinratkaisuasiantuntija Reima Letto on määrätty jatkamaan päällikön tehtävässä Kriisinratkaisu -yksikössä. IT-projektipäällikkö, talletussuoja-asiantuntija Saija Kuivalainen on määrätty jatkamaan uuden Talletussuoja ja huoltovarmuus -yksikön päällikön tehtävässä ja johtava viestintäasiantuntija Jouni Flink on määrätty uuden Hallintopalvelut ja rahoitusvakausrahasto -yksikön päällikön tehtävään 1.9. alkaen. 

Laki eräistä huoltovarmuuden turvaamisen järjestelyistä rahoitusalalla 666/2022
 
Lisätietoa: ylijohtaja Tuija Taos (etunimi.sukunimi(at)rvv.fi)

Tiedote