Hyppää sisältöön

Nimitysuutisia Rahoitusvakausvirastossa

Julkaisuajankohta 8.4.2022 15.39
Tiedote

Anni-Mari Karvinen nimitetty kriisinratkaisuasiantuntijan virkaan

Kauppatieteiden maisteri Anni-Mari Karvinen on nimitetty Rahoitusvakausvirastoon kriisinratkaisuasiantuntijan virkaan 1.4.2022 lukien. Karvinen osallistuu erityisesti viraston kriisinratkaisusuunnittelusta vastaavien tiimien työhön, SRB:n ja EBA:n ohjeistuksen täytäntöönpanoon sekä viraston kriisinhoitokyvyn kehittämishankkeen eri osa-alueisiin. 

Karvinen on työskennellyt aiemmin Rahoitusvakausvirastossa kriisinratkaisuasiantuntijana 15.2.2021 lukien ja ennen siirtymistään virastoon suuressa konsulttitoimistossa Helsingissä ja Lontoossa.

Karvisella on kymmenen vuoden laaja-alainen kokemus finanssisektorin riskienhallinnan ja vakauttamisen teemoista käsittäen muun muassa asiakasprojektien johtamista kansainvälisessä ympäristössä. Konsulttitoimiston lisäksi hän on työskennellyt Euroopan keskuspankissa Frankfurtissa sekä Suomen Pankissa Helsingissä.

Kristiina Tuomikoski nimitetty kriisinratkaisuasiantuntijaksi 

Filosofian maisteri Kristiina Tuomikoski on nimitetty Rahoitusvakausvirastoon määräaikaiseen kriisinratkaisuasiantuntijan virkasuhteeseen 1.4.2022 lukien. Tuomikoski tulee työskentelemään virastossa laitosten kriisinratkaisusuunnittelutehtävissä, suunnittelutyötä tukevissa raportointitehtävissä sekä vakaus- ja talletussuojamaksujen keräämisprosessissa. 

Tuomikoski on työskennellyt aiemmin Rahoitusvakausvirastossa kriisinratkaisuasiantuntijana 1.2.2020 lukien ja ennen siirtymistään virastoon muun muassa pankkivalvontaviranomaisissa.

Tuomikoski on työskennellyt aiemmin Finanssivalvonnassa ja Suomen Pankissa Young Professionals -ohjelmassa muun muassa makrovakausvalvontaan liittyvien asioiden parissa. Tuomikoski on valmistunut Oxfordin yliopistosta (Master of Philosophy in Economics) sekä tehnyt vuoden harjoittelujakson Euroopan keskuspankissa Frankfurtissa. 

Tiedote Virasto