Hyppää sisältöön

Tietoa SRB:n velkarakennetiedonkeruun järjestämisestä vuonna 2017

23.1.2017 16.49
Tiedote

Single Resolution Board (SRB) on julkaissut joulukuussa sen suorassa toimivallassa olevien luottolaitosten velkarakennetiedonkeruussa (Liability Data Template) vuonna 2017 käytettävät päivitetyt taulukot täyttöohjeineen
 
Uudistuvaa tiedonkeruuta silmällä pitäen SRB julkaisee 1.2.2017 kotisivuillaan päivitetyn ohjeistuksen sisältöä kuvaavan videon, jossa kerrotaan tiedonkeruun IT-tekniseen toteuttamiseen liittyvistä kysymyksistä. SRB on myös avannut 18.1.2017 kysymyksiä/vastauksia koskevan palvelun (sähköposti: [email protected]), johon laitokset voivat lähettää tiedonkeruuseen liittyviä teknisluonteisia kysymyksiä 15.2.2017 asti. Määräajan päättymisen jälkeen kysymyksiä voi vielä toimittaa kansalliselle kriisinratkaisuviranomaiselle. SRB julkaisee laitoksille toimittamista vastuksistaan koosteen kotisivuillaan maaliskuun 2017 puolivälissä ja tarvittaessa myös päivitetyn videon maalis-huhtikuun vaihteessa. Varsinainen määräaika tietojen toimittamiselle on 15.5.2017.
 
SRB:n tiedote uudistetusta velkarakennetiedonkeruusta 
 
RVV käyttää SRB:n velkarakennetiedonkeruuta myös sen toimivallassa olevien luottolaitosten (LSI- laitokset) ja sijoituspalveluyritysten kohdalla. Tiedonkeruun tarkemmasta laajuudesta ja aikataulusta ilmoitetaan kuitenkin näille laitoksille erikseen.