Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää talletussuojajärjestelmästä, talletussuojarahastosta tai korvaustilanteesta, voit olla yhteydessä Rahoitusvakausvirastoon alla olevalla sähköisellä yhteydenottolomakkeella, puhelimitse, sähköpostitse tai käyttämällä Suomi.fi-viestipalvelua

Suomi.fi-viestien käyttö on turvallista, koska viestit ja niiden liitetiedostot kulkevat salattuina tietoturvallista reittiä pitkin. Käyttäjä tunnistetaan vahvalla tunnistautumisella.

Rahoitusvakausvirasto ei koskaan kysy sinulta verkkopankkitunnuksia tai salasanoja sähköpostilla tai puhelimitse. Virastolle ei koskaan tule lähettää luottamuksellista tietoa (kuten tilinumeroa tai henkilötunnusta) sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Yhteystiedot

Puhelin: 0295 253 530
Arkisin klo 9–11

Sähköposti: talletussuoja(at)rvv.fi

Suomi.fi-viestit

Yhteydenottolomake

Sähköposti ja yhteydenottolomake ovat suojaamattomia, eikä virasto voi taata niiden kautta lähetettyjen viestien säilymistä luottamuksellisina.

Sähköpostilla ja lomakkeella tallettaja voi pyytää ja saada virastolta ainoastaan yleistä neuvontaa.

Rahoitusvakausvirasto ei pysty vastaamaan yksittäisiä talletuksia koskeviin tiedusteluihin. Näissä tapauksissa sinun tulee olla yhteydessä omaan talletuspankkiisi.